Patrick de Groot

Patrick de Groot

Personal Trainer / Voedingsadviseur / Sport Masseur

Patrick richt zich op de fysieke gezondheid, geeft advies en biedt begeleiding op het gebied van voeding, beweging en het herstellen en/of voorkomen van blessures.

Biografie:

Al van jongs af aan heeft Patrick grote affiniteit met sport en gezondheid. Na het afronden van zijn opleiding CIOS Sport en Beweging heeft Patrick zich verder ontwikkeld op het gebied van Personal Training, voedingsadvies, mobiliteitstraining en sport massage.

Patrick heeft ruime ervaring opgedaan als personal trainer, groepstrainer, voedingscoach en sport masseur. Deze combinatie maakt dat Patrick zeer breed georiënteerde adviezen op maat geeft aan bedrijven en particulieren.

Patrick begeleid particulieren op weg naar een gezondere vitale levensstijl. Dit doet hij voornamelijk doormiddel van Personal Training en voedingsadvies op maat. Daarnaast begeleid en adviseert Patrick deelnemers op het gebied van herstel en preventie van blessures. Dit doet hij door middel van Mobiliteit-training en Sport Massage.

Daarnaast zet Patrick zich in voor bedrijven die een gezondere werkomgeving voor hun medewerkers naleven. Denk hierbij aan voedings-coaching, het geven van zogeheten Company Circuit Training, Bootcamps en het opzetten van een bedrijfsbreed vitaliteitsplan.

Opleidingen
– CIOS Sport & Beweging

– Fitness A & Fitness B

– Body Transformation Nutrition Coach

– Mobiliteits Trainer

– Sport Massage en Verzorging

– Medical Trainer< /td>

ONZE WERKWIJZE

Trainable helpt mensen en bedrijven die zich willen inzetten voor een gezondere leefstijl.

Leefstijlaspecten zoals gezond eten en voldoende bewegen zijn belangrijk voor de algemene gezondheid. Daarnaast kunnen we door middel van leefstijlveranderingen ook vele mentale gezondheidsproblemen verminderen of zelfs voorkomen.

Aan de hand van een effectief programma combineert Trainable 3 componenten. Aan de ene kant wordt ingezoomd op gezonde voeding, regelmatige beweging en voldoende herstelmomenten. En aan de andere kant ook op het mentale aspect, omgaan met stress en de hormonale gesteldheid.

Trainable biedt programma’s en losse pakketten. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat Trainable voor jou kan betekenen.

X