Jorinde de Bruin

Jorinde de Bruin

Mental Coach / Stress Counselor / Trainer Hormoonfactor

Jorinde richt zich op de mentale gezondheid door middel van coaching, het signaleren en omgaan met stress en het voorkomen van een burn-out. Jorinde kijkt daarnaast vanuit het hormonale systeem naar klachten en geeft aanvullend advies op het gebied van voeding, training en reduceren van stress.

Biografie:

Jorinde heeft ruime ervaring met persoonlijke begeleiding op het gebied van levensveranderingen bij jongeren. Denk hierbij aan advies op het gebied van financiële zelfstandigheid, positieve identiteitsverandering, op zichzelf wonen en het succesvol bewegen op de arbeidsmarkt. Als begeleider voor een grote internationale maatschappelijke organisatie heeft Jorinde een schat aan ervaring opgedaan.

Door haar diversiteit aan opleidingen heeft Jorinde een zeer brede oriëntatie met betrekking tot psychologische en psychosomatische dienstverlening.

Combinatie van opleidingen en praktijkervaring maakt dat Jorinde in staat is om zich tijdens haar werk aan te passen aan verschillende persoonlijkheden en gedragstypen. Jorinde is gewend om continu te schakelen tussen verschillende begeleidingsmethodieken en gesprekstechnieken, om zo samen met haar deelnemers het beste resultaat te bereiken.

Daarnaast heeft Jorinde ruime ervaring als Mental Coach en Stress Counselor. In een serie van persoonlijke sessies komt de deelnemer samen met Jorinde tot de kern van een mentaal probleem of blokkade om vanaf daar verder te werken aan een oplossing.

Tevens geeft Jorinde trainingen aan werkgevers en werknemers om stress op de werkvloer te verminderen en zo langdurige uitval van werknemers terug te dringen.

Opleidingen 
– Sociaal Agogisch Werker

– Persoonlijk begeleider Specifieke doelgroepen

– Neuro linguïstisch programmeren

– Narratieve Therapie

– Mental Coaching

– Stress Counseling

– Trainer Hormoonfactor

– Vitaliteitscoach

– Orthomoleculair Specialist Psyche

X