Sportmassage

 Sportmassage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een sportmassage zorg je ervoor dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van je spieren en lichaam.

Je kunt bijvoorbeeld enkele dagen voor als ook enkele dagen na een flinke inspanning een sportmassage ondergaan. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan draagt een sportmassage bij aan sneller herstel. Daarnaast kan je een  sportmassage ook inzetten om je spieren te activeren, bijvoorbeeld aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje niets gedaan hebt.

Voorkom blessures

Sneller herstel

Revalidatie

Waarom kiezen voor Trainable?

Trainable staat voor het adviseren en begeleiden op weg naar een gezonde vitale leefstijl in de ruimste zin van het woord. Zij bieden programma’s en trainingen aan voor bedrijven en particulieren. Trainable richt zich zowel op het mentale als het fysieke vlak. Via een integrale aanpak wordt aan de ene kant ingezoomd op het belang van gezonde voeding, regelmatig beweging en voldoende herstelmomenten. En aan de andere kant ook op het mentale aspect, omgaan met stress en de hormoonfactor.

X