Okura Hotel

Okura Hotel

Omdat je tegenwoordig zoveel te maken hebt met stress gerelateerde klachten was ik voor mijn team opzoek naar een preventieve aanpak met betrekking tot werkdruk en omgaan met stress. De afdeling waar wij werkzaam zijn staat namelijk veelal onder hoge tijds- en prestatiedruk.

Door mijn persoonlijke ervaringen met Trainable lag het voor de hand om te kiezen voor één van haar trainingen: Trainable Omgaan met Stress. De training bestaat uit een dagdeel groepstraining, gevolgd door individuele coachgesprekken met elk team member.

Alhoewel je niet direct meetbaar resultaat ziet, was iedereen na afloop enorm enthousiast. Vooral het feit dat je daadwerkelijke handvaten krijgt aangereikt om een stukje gedragsverandering te ondergaan sprak ons enorm aan. Nu, een paar weken na de training merk ik als leidinggevende dat het teamverband is versterkt. Men houdt rekening met elkaar, maar ook met zichzelf. De hoeveelheid werk is niet minder geworden, maar hoe mijn team er mee omgaat wel.

Irritaties zijn sterk verminderd en er heerst een positieve ontspannen werksfeer. Sommige team members hebben naar aanleiding van de training ook persoonlijke veranderingen doorgevoerd, wat ook weer een positieve stimulans op het werk met zich mee brengt.

Deze training is een aanrader voor werkgevers die naast een stukje bewustwording ook graag concrete oplossingen wil aanbieden aan zijn medewerkers.

Simon Potter
Hotel Okura Amsterdam

X