Locaties

The Socials


The Socials is een sportvereniging waar professioneel sporten en gezelligheid op 1 staan.Met 30+ uren en de keuze 1,2, 3 of onbeperkt per week te sporten kan je altijd aan fitheid en weerbaar werken bij The Socials.
Bezoek The Socials
RC DIOK

DIOK is een club met een roemrijke geschiedenis. Maar vooral met een gezonde toekomst. Rugby is de sterkst groeiende sport in Nederland. DIOK is mede toonaangevend. Er zijn meer dan 600 leden in de jeugd-, dames,- heren- en Oude Meestersklassen. Maar ook ouders van jeugdleden en vele vrijwilligers beleven plezier aan het rugby en leveren ieder op zijn wijze een bijdrage aan het floreren en de continuïteit van de club. DIOK bruist en sprankelt.

Trainable ondersteunt de talentvolle jeugd om de overstap naar de heren selectie van RC DIOK kleiner te maken door de speler(ster)s te begeleiden op het gebied van kracht, mobiliteit en lifestyle.

Bezoek RC DIOK
Op locatie

Wil jij veranderingen/verbeteringen op het gebied van bewegen, houding, voeding en mentale welzijn.

Wij geloven in de unieke kracht die jij in je hebt om de verandering/verbetering te maken die je zoekt. Wij zullen jou bijstaan in jou reis naar jou oplossing.

Dit kan zelfs op locatie, start vandaag nog jou verandering door contact op te nemen met een van onze coaches.

Contact
X