Bedrijven

Bedrijven

Het succes van uw onderneming of organisatie wordt mede bepaald door het welzijn van uw medewerkers. Een gezonde werksfeer, positieve en productieve werkcultuur en de juiste interactie onderling  zijn belangrijke aspecten voor de uiteindelijke bedrijfsresultaten.

Via een integrale aanpak biedt Trainable programma’s aan die gericht zijn op daadwerkelijke gedragsverandering, teamspirit en werkgenot.

Vraag een offerte aan om te bespreken wat Trainable voor uw bedrijf kan betekenen.

Mentaal

Trainable zet op een interactieve manier aan tot effectieve gedragsverandering op de werkvloer doormiddel van het bieden van effectieve trainingen op het gebied van omgaan met stress en werkdruk.

Voeding & Hormonen

Gezonde voeding betekend gezondere, fittere medewerkers. Trainable geeft advies op maat en training om werkgevers en werknemers anders en bewuster te leren omgaan met voeding.

Sporten en Bewegen

Trainable zet zich in voor organisaties en bedrijven om hen te begeleiden naar een werkomgeving waar zowel werknemers als werkgevers fit, productief en gezond zijn doormiddel van het aanbieden van verschillende trainingen.

Waarom kiezen voor Trainable?

Trainable staat voor het adviseren en begeleiden op weg naar een gezonde vitale leefstijl in de ruimste zin van het woord. Zij bieden programma’s en trainingen aan voor bedrijven en particulieren. Trainable richt zich zowel op het mentale als het fysieke vlak. Via een integrale aanpak wordt aan de ene kant ingezoomd op het belang van gezonde voeding, regelmatig beweging en voldoende herstelmomenten. En aan de andere kant ook op het mentale aspect, omgaan met stress en de hormoonfactor.

X