Simon Potter

Simon Potter, 39 jaar

Ik was te zwaar, deed te weinig aan sport en het werd echt tijd om iets te doen. Maanden uitgesteld, veel aan gedacht, maar geen initiatief genomen. Mei 2018 heb ik Patrick benaderd om mij te helpen en te adviseren om fitter te worden en af te vallen. Wat begon met een Company Circuit Training via mijn werk, mondde uiteindelijk uit in 2X in de week Personal Training.

Ik kan in alle oprechtheid zeggen dat dit mijn leven veranderde. Naast Personal Training kreeg ik gedegen en persoonlijk voedingsadvies, een voedingsschema wat voor mijgemaakt was, gebaseerd op mijn sportactiviteit en de behoeftes van mijn lichaam.

Daarnaast kwam ik op advies van Patrick in contact met Jorinde. Dankzij de coachgesprekken met haar kan ik nu veel beter met stressvolle situaties omgaan en heeft zij me inzicht gegeven in wat bijvoorbeeld voeding, leefstijl, hormoonbalans en stress doen met je lichaam.

Al met al ben ik zo’n 20 kilo afgevallen, zit ik ontzettend goed in mijn vel, en voel mij vitaal en fit! Ik train nog steeds met heel veel plezier. Ik volg geen dieet, ik heb simpelweg een andere manier van leven. Ik kan met een trots en opgeheven hoofd zeggen: I AM TRAINABLE!

X